Call Us +1 800 245 39 25
Stay connected:

Esimerkkejä ajankäytöstä, hoidettavat alueet valitaan yhdessä asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan. Shiatsu-hierontaan voi tulla myös yleistä kehon ja mielen rentoutumista hakemaan. Hoito on valittavasta pituudesta riippumatta aina kiireetön ja läsnäoleva.

Shiatsu 60/75 min
Esimerkiksi niska-hartia seudun sekä kallonpohjan käsittelyyn keskittyvä hoito.

Shiatsu 90 min
Koko kehon yleiskäsittely tai joidenkin alueiden perusteellisempi ja monipuolisempi hoito.

Shiatsu 120 min
Koko kehon kattava, perusteellisesti rentouttava käsittely, jossa voidaan asiakkaan niin halutessa painottaa joitakin kehon alueita.

Raskaana olevan hoito 90 min
Helpotetaan hengittämistä, kevennetään väsyneitä jalkoja, notkistetaan niskoja ja parannetaan imunesteiden kulkua. Hieronta tapahtuu mukavasti ja turvallisesti 120 cm leveällä futon-patjalla kullekin odottavalle soveltuvassa kylki- ja makuuasennossa. Loppuraskauden aikana myös valmistavat, avaavat ja käynnistymistä tukevat hoidot.

Moxibustio
Moksahoidossa käsitellään akupisteitä tai meridiaanilinjaa kuivatusta pujosta valmistetulla, hehkuvan kuumalla moksasikarilla. Lämpö tehostaa akupisteiden käsittelyä ja moksahoito sopii hyvin erityisesti kivun ja kireyksien lievittämiseen sekä vaihdevuosivaivojen helpottamiseen.

Tulossa keväällä 2018!
Chi Kung päänhoito
Niskan, pään ja kasvojen alueen tärkeimpien akupisteiden käsittelyä pehmein painalluksin. Nautinnollinen ja rentouttava päänhieronta.

Shiatsu
Shiatsu on vanha, japanilainen kehonkäsittelymuoto, joka yhdistää hierontaa, akupainantaa, venytyksiä ja heilutuksia. Kehoa ja mieltä virittävä hieronta sopii lähes jokaiselle ja on oiva valinta terveyttä ja jaksamista tukevaksi hoidoksi. Kiireetön ja läsnäoleva kosketus sekä leveällä futon-patjalla makaaminen takaa syvän rentoutumisen jo hoidon ensimmäisistä minuuteista lähtien.

Shiatsu pohjaa kiinalaiseen lääketieteeseen, joten rentouttavan yleiskäsittelyn lisäksi sillä voidaan akupunktion tavoin saada helpotusta myös eri vaivoihin. Migreeni ja muut päänsäryt, uniongelmat, vaihdevuosiin liittyvät vaivat, iskiassäryt, ummetus, lihas- ja stressiperäinen tinnitus, levottomuus sekä niska-hartiaseudun kiputilat.

Shiatsu on ihanteellinen hoito myös raskaana olevalle, futon-patjalla makaaminen tyynyillä tuettuna mahdollistaa leveän asennon turvallisesti lattiatasolla.